Tamara de Jong

Hey wat leuk dat je op de pagina van Team Stuhldreier komt kijken!
Mijn naam is Tamara en ik ben sinds eind maart 2023 lid van Team Stuhldreier.
Ik ben al jaren bezig met krachttraining en mij is regelmatig gevraagd of ik ook mee doe aan wedstrijden. Het antwoord is altijd nee geweest. Tot eind maart 2023: de eerste kennismaking met Johnny en het team was een feit. Ik werd direct in het team opgenomen. Wat een mooie kans om onder begeleiding van een oud-wereldkampioen bodybuilding en met de steun van het leukste team toe te werken naar mijn eerste wedstrijd.
Op 16 en 17 december 2023 was het zover: mijn eerste bodybuilding wedstrijd in de Bikini Fitness klasse tijdens de Lichtstad Open. En met succes: een prachtige eerste plaats in mijn lengteklasse en een mooie tweede plaats bij de Bikini Masters (35+). Nu heb ik de smaak te pakken want in oktober 2024 ga ik opnieuw het podium op om een nog betere versie van mezelf neer te zetten.
Mijn passie voor bodybuilding combineer ik met een baan in de juridische wereld. Naast bodybuilding maak ik graag lange wandelingen op de Veluwe met de kans om wild te spotten. Ik ben gek op katten en als Indo kun je wakker maken voor home made nasi goreng.
17 december Lichtstad IFBB
1ste plaats Bikini Fitness
2de plaats Bikini Fitness Masters
In voorbereiding voor:
oktober 2024 Hercules IFBB
oktober 2025 Muscle Beach Bali IFBB

https://www.instagram.com/tlvdejong

https://www.instagram.com/teamstuhldreier