NIEUWS

10-05 TRAINING 25 JARIG JUBILEUM FITNESS CENTRUM HANK

10 mei 2024 

TRAINING 25 JARIG JUBILEUM FITNESS CENTRUM HANK

20-04 Benen Training Dames door Sibil Peeters

20 april 2024

BENEN TRAINING DAMES DOOR SIBIL PEETERS (OMA)

Op 20 april waren de dames die wedstrijden doen uitgenodigd om een benen training te krijgen. Wat hebben ze het super gedaan!

Training from Hell werd er aangekondigd van OMA…
Ik dacht alleen maar Oh Lord sta me bij!!
Zag er eerlijk gezegd best tegenop… Maar wat heb ik een fijne, gezellige maar ook pijnlijke benen en billen training gehad! Oma wist precies welke oefeningen te doen, zonder je rug te belasten.
Super leerzame ochtend gehad!👊🏽💪🏽🫶🏽

Magnolia

Ik voelde me net een klein kind. Eentje van de bucketlist.
Nog 2 nachtjes slapen,  nog maar 1 nachtje slapen en dan een training krijgen van de levende legende Oma. 🤩
Het was zoooooooo gaaf en zo leerzaam. De coach from hell, maar een coach met een hoog knuffelgehalte 🥰 en een ervaring om niet te vergeten.

Desiree

Billen en benen trainen met niemand minder dan OMA (Sibil Peeters) die zelfs de grootste bodybuilders laat huilen. Nou dat beloofde een pittige training te worden…

Die billen en benen zijn goed aangepakt, kan ik je zeggen! Maar nog belangrijker, de vele tips die we hebben gekregen van OMA. Echt een geweldige ervaring en ik durf het bijna niet te vragen maar…wanneer gaan we weer?

Tamara

Ik kan zeggen dat het goed was en dat ik oefeningen heb geleerd die ik niet kende en dat draagt ​​bij aan mijn training😜

Georgiana

Wat een top dag was het😍
Echt wel een eer om met Oma te mogen trainen. Ze heeft voor iedereen de tijd genomen en aandacht aan elke dame besteed. Het was ontzettend leerzaam. Gaaf hoe ze iedereen meteen kon analyseren en de juiste tips erbij gaf.
We zullen zeker nog een paar dagen aan haar denken😉
Hopelijk snel nog een keer❤️

Caro

Het was zo superleuk maar ook erg leerzaam.
Wat een leuke vrouw is oma met veel kennis.
Ze wist meteen letterlijk en figuurlijk de vinger op de ‘zere’ plek te leggen.
Topdagje🙌🏽🫶🫶

Patricia

13-04 Workshop Radboud

13 april 2024

WORKSHOP RADBOUD COLLEGE

Op 13 April hadden we het genoegen om een workshop te geven aan deze studenten van het Radboud College te Nijmegen. Vorig jaar hadden we een andere groep en was leuk weer nieuwe gezichten te zien. We waren begonnen met een vragen uurtje en aansluitend hebben we geposeerd met deze toppers. Tamara en Nick kwamen met ons mee assisteren en wat hebben we een leuke dag gehad en hopelijk tot volgend jaar!