Personal training

Waarom personal training?

Men is bereid om te betalen voor voetbal, tennis of golflessen dit uiteraard om het optimale eruit te halen, maar als er wordt gekeken richting “fitness” worden er honderden euro’s uitgegeven aan lidmaatschap van een sportschool en aan talloze supplementen of afslankproducten… maar niet aan personal training, ondanks dat training dit de basis is!

Personal training, het woord zegt het al, de trainingen worden persoonlijk en is daarom ideaal om het uiterste eruit te halen voor ieder die waarde hecht aan zijn/haar gezondheid en uiterlijk.

Personaltraining, dit houdt in dat het trainingssessies zijn van 1 op 1 begeleiding gericht op jouw persoonlijke doelstelling. (Ook is er een mogelijkheid voor 1 op 2 of 1 op 3 begeleiding). Tijdens een traject is er altijd een standaard opbouw:

Basics/ gewenningsfase

Strenght/ krachtfase (kracht, hypertrofie, spierconditie)

Persoonlijke fase (afhankelijk van doel, afvallen, hypertrofie, conditie)

Evaluatie

De getraindheid van de deelnemer geeft de snelheid aan van het verloop. Wanneer de basis (basics) nog niet goed is en je te snel naar de volgende fase gaat zal je niet het optimale eruit halen! Om deze reden bied ik buiten losse trainingen ook pakketten aan.