Loading...
Over ons 2020-12-13T10:04:55+00:00

Wie zijn wij

Mijn naam is Johnny stuhldreier 50 jaartjes jong en samen met Nicky zijn wij de coaches van team Stuhldreier. Op dit moment ben ik nog volop actief als wedstrijdbodybuilder. Inmiddels behoor ik internationaal bij de top van Europa en in voorbereiding op de wereldkampioenschappen 2019 in Spanje

2020
ifbb master elite pro atleet

2019
2e(zilver) europese kampioenschappen
1e gran prix masters
1e grand prix -100
Overall winnaar masters

goud wereldkampioenschappen

2018
1e grand prix masters
2e tot 100 kilo
2e night of the dutch champions

2017
2e nk masters
3e tot 100 kilo

2015
nk winnaar masters
2de -90
9de op de Europese kampioenschappen in Spanje
2de grand prix masters

2014
2de op nk masters
4de in de -100
11de op de Europese kampioenschappen in Spanje

2012
flexcup winnaar -90 en de overal titel
7de op de deutsche meistershaften
iron man winnaar -90 en de masters en de overal titel
Grand prix winnaar Masters

Omdat ik graag mijn kennis en ervaringen deel met anderen hebben we besloten om Team Stuhldreier op te richten en mensen op verschillende vlakken te gaan begeleiden, dat kan zijn dat iemand wil aankomen of afvallen of dat hij/zij kiest om wedstrijden te gaan doen, Team s=Stuhldreier heeft daarom gekozen voor persoonlijke begeleiding op maat. Mail of bel me gerust als je vragen hebt, we helpen je graag met woord en daad.

Mijn naam is Nicky Stuhldreier, 22 jaar, CIOS afgestudeerd, IFBB/NBBF Coach Member en A-Klassse Mens Athletic Physique atleet (dit is een bodybuilding klasse)

Ik ben sinds mijn 16e fanatiek en intensief bezig met sporten, dit toen al gelijk gericht op het bouwen van een in mijn ogen perfect lichaam. Door deze motivatie en passie kwam ik al snel in aanraking met bodybuilding wedstrijden en deed ik op mijn 17e mee aan mijn eerste wedstrijd (een week na deze wedstrijd al direct een internationale wedstrijd).

Door deze wedstrijden heb ik onder begeleiding van een coach/trainer kunnen ervaren hoeveel er mogelijk is met het lichaam door de combinatie van trainen (op een correcte manier) en voeding! Buiten de tevredenheid van de resultaten voelde ik mij op dat moment zo ontzettend fit dat ik heb besloten om hiermee door te gaan met als doel om zo fit en gezond mogelijk te leven en het uiterste uit mijn lichaam te halen.

Tijdens de eerste jaren van mijn passie van bodybuilding heen volgde ik mijn studie op het CIOS waar ik uiteindelijk moest kiezen waar ik mij in wilde specialiseren. De keuze was voor mij was makkelijk, ik koos voor de richting Fitness & Health Coördinator. Hier leerde ik meer en uitgebreider over de sport, ook leerde ik hoe ik de kennis kon gaan toepassen om mensen te helpen en begeleiden om hun doel te behalen.

NU ben ik 6 jaar verder, een hele hoop kennis rijker en kan ik met zekerheid zeggen dat ik door mijn passie, betrokkenheid, ervaring en kennis iedereen kan helpen zijn/haar doel te bereiken. Hoe moeilijk het uiteindelijke doel ook lijkt!

Wat kunnen wij je bieden

Training

“Succes does not lie in the results but in efforts, being the best is not so important, doing the best is all that matters”

Voeding

“Ab’s are made in the kitchen, not in the gym”

Wedstrijdbegeleiding

“Living a fit life has been known to cause infinitely increasing happiness and good health”

Poseerlessen

“Respect the training. Honor the commitment. Cherish the results”

Wordt nu lid van Team Stuhldreier
Chat openen
Hoi,

Kunnen wij jou helpen met het behalen van jouw doelen?