Roberto de Fost

 

Hey allemaal!

Ik ben Roberto, en ik wil me graag even aan jullie voorstellen. Na jarenlang fanatiek getraind te hebben en in een goede shape te zijn geweest, ben ik tijdens de coronaperiode flink teruggevallen. De motivatie om te sporten verdween langzaam, en mijn dagelijkse routine verdween als sneeuw voor de zon. Het resultaat? Meer dan een paar extra kilootjes waar ik niet echt blij van werd.

Na veel vallen en opstaan heb ik gelukkig halverwege 2023 de weg terug naar de sportschool gevonden en ik moet zeggen: ik geniet er weer volop van! Ik heb altijd al het doel gehad om een keer mee te doen aan een bodybuildwedstrijd, en nu is het moment daar. Mijn ambitie is om op het podium te staan tijdens de Lichtstad Open in 2025.

Om dit doel te bereiken, heb ik me aangesloten bij Team Stuhldreier. De communicatie met Johnny is top, zijn kennis om doelen te behalen is geweldig en de sfeer binnen het team is super vriendelijk. Dat heeft me doen besluiten om dit project aan te gaan en er vol voor te gaan. Ik kijk ernaar uit om mijn reis met jullie te delen en elkaar te motiveren!

Tot snel in de gym!

Roberto

https://www.instagram.com/teamstuhldreier