Renate Koster

 

Haai, ik ben Renate en ik ben 43 jaar , getrouwd met Johan ( die al een aantal jaar bij het team zit ) en in het dagelijks leven ben ik Filiaalmanager bij een grote Nederlandse winkelketen .

Ik kan mezelf wel sportief noemen , maar de ambitie om ook op het podium te staan heb ik absoluut niet.
Elke jaar zoek ik wel een sportieve uitdaging om mezelf daar naartoe te trainen zoals een airborne of een trappenmarathon , maar daar houd het wel bij op !

Vijf jaar geleden ben ik zelf 25 kilo afgevallen door mijn leefstijl te veranderen , en toen  ben ik ook begonnen met sporten .
Maar na een lastig jaar zijn de kilootjes er weer aangekomen en kreeg ze zelf er niet af. Wil me weer fit en in shape voelen met die kilootjes er weer af.
Ik heb de bekende “stok achter de deur “ nodig .

Tijdens de wedstrijd van Johan ( Lichtstad 2023) heb ik een heel weekend met Johnny en overige teamleden samen doorgebracht en toen ervaarde ik eigenlijk pas echt de sfeer en de saamhorigheid in het team.

Met de vraag aan Johnny  of hij mijn stok achter de deur wilde zijn  zat ik snel bij het team en waren de doelen bepaald !
Ook al ambieer ik geen plaats op het podium.

Doordat Johan ook nog steeds bij het team zit kunnen we het ook samen delen… samen trainen en samen naar de meetings wat het dan leuker maakt.

https://www.instagram.com/teamstuhldreier