Marcel Meulblok

 

 

Ik ben Marcel Meulblok 59 jaar. Na veel coaches berichtjes te hebben gedaan in de hoop op een reactie, viel dit erg tegen. Behalve team Stuhldreier die reageerde bijna direct dit was voor mij de doorslag, een coach die snel reageert als je een vraag hebt en niet moet hopen dat je binnen een week wat hoort.

Ik ben niet een man van woorden of gevoelens al zijn die er wel maar toon ik vaak niet door denk verlegenheid…maar het is een geweldig team. Een hecht team wat iedereen alleen nog maar na een hoger niveau zou brengt. Succes komt niet aanwaaien je moet er wel wat voor doen en goed luisteren naar jullie coach.
Mijn doel is proberen te blijven sporten 8 januari start ik officieel met nieuwe functie. Nou is dat het probleem niet maar de werktijden wat voor sommige normale werktijden is dit voor mij een omslag in mijn leven. Ik ga mezelf wel pushen om te proberen te blijven sporten ….maar nogmaals veel geluk en gezondheid in 2024.
Inmiddels heb ik twee wedstrijden gedaan waar bij je in top shape gezet wordt en op de dag van de wedstrijd super begeleiding. Het team bestaat uit mensen die je warm ontvangen of wel topteam!!!
april 2022 NK nederlandse kampioenschappen
1ste plaats Bodybuilding Masters
april 2023 NK
1ste plaats Bodybuilding Masters

https://www.instagramcom/postmanringstwice2018

https://www.instagram.com/teamstuhldreier