Maikel Roeterdink

 

Hallo ik ben Maikel Roeterdink 43 jaar oud en kom uit Epse. Ik ben getrouwd met mijn lieve vrouw Mariska en we hebben samen 2 super lieve kinderen Naomi en Gijs. Ook hebben we 3 katten in ons gezin Loekie Beertje en Mikkey.

Mijn hele leven staat alwel in het teken van sporten op jonge leeftijd heb ik op een redelijk hoog niveau mijn hobby motorcross mogen uitvoeren,  dit heb ik altijd wel verdienstelijk gedaan en heb meerdere kampioenschappen mogen behalen. Na de mororcross heb ik  nog een aantal jaar autocross gedaan op nk niveau, na deze mooie avonturen vond ik het tijd voor echt wat anders.

Ik ben me meer gaan richten op de krachtsport eerst bij een ander team maar daarvoor ook al eens bij Johnny aan tafel gezeten, en dit gesprek zal ik nooit vergeten. Tot voor ongeveer 7 maand geleden de stap over gemaakt naar het mooie team Stuhldreier en tot op de dag van vandaag nergens geen spijt van gehad.

De sport brengt mij vooral rust en plezier in de trainingen die ik doe, afgelopen jaar mijn eerste bodybuilding wedstrijd gedaan in Zeist. Deze heb ik super mooi mogen afsluiten met een winst.

bij de masters tot 49 jaar en in de gewichtsklasse een mooie 2 de plaats. 4 weken later me tweede wedstrijd in Schiedam mogen doen en ook daar de masters gewonnen en in me gewichtsklasse een 3 de plaats. Natuurlijk was ik dik tevreden en naar 2 wedstrijden geplaatst voor een A wedstrijd.

Dit jaar op 28 april op de kalender het NK (nederlandse kampioenschappen) wat geweldig is dit om hier aan mogen mee te doen onder de vlag van Team Stuhldreier, wat het gaat worden tja dat blijft een vraag maar dat ik ga genieten is 1 ding dat zeker is. Wat daarna allemaal nog op de planning staat weten we nog niet.

Met vriendelijk sport groet

Maikel 💪🏻

https://www.instagram.com/teamstuhldreier