Koos Vrij

 

 

Ik ben Koos Vrij en bij team Stuhldreier terecht gekomen op uitnodiging van Johnny zelf. Hij heeft mij gemotiveerd, nadat ik hem heb leren kennen als collega.

Ik had die motivatie nodig, omdat ik in 2017 een ernstig auto-wielren ongeluk heb gehad. Hierdoor heb ik zo’n vijftien botbreuken opgelopen, waaronder drie gebroken ruggewervels. Het heeft weinig gescheeld of ik had met een dwarslesie in een rolstoel gezeten. Gelukkig had ik wat engeltjes op mijn bagagedrager zitten die dit voorkomen hebben.Na een lange revalidatie en met het vooruitzicht dat wanneer ik mijn rug niet zou gaan versterken ik al op snel die rolstoel als vervoersmiddel kon gaan gebruiken. Hierdoor drong de ernst van de gevolgen van het ongeluk wel tot mij door, maar ik kon nog lopen en dacht dat het niet zo snel zou gaan. Gaandeweg werd de pijn en immobiliteit toch groter en ben ik ‘wat’ in de sportschool gaan doen, maar dat stelde eigenlijk niet veel voor.
Toen leerde ik Johnny kennen en heeft hij mij verschillende schema’s qua training en dieet gegeven, waarmee ik aan de slag ben gegaan en langzamerhand ontstak er een vuurtje. Dat vuurtje begon steeds harder te branden en nu heb ik als doel in 2025 aan een beginnerswedstrijd mee te doen men’s physique-klasse.
Er is nog een lange weg te gaan, maar met de aanmoedigingen van mijn teamleden en de motivatie die iedere maand in mijn lijf gepompt wordt, heb ik al het vertrouwen dat het goed gaat komen. Ik kan mede daarom iedereen aanraden om mee te doen en de uitdaging met jezelf aan te gaan en je te laten ondersteunen door ‘Team Stuhldreier’.
‘Just Don’t Quit!’

 

https://www.instagram.com/teamstuhldreier