Desiree Jansen

 

Hi,¬†je bent waarschijnlijk¬†langs de teamleden aan het scrollen en ik zal je kort uitleggen wie¬†√≠k ben.¬†ūüėä

Mijn naam is Desiree, ik woon in Noord-Brabant met man, kids en een lading huisdieren en mijn werk en leefstijl draait een groot deel om sporten.

Ik werk bijna 25 jaar bij een sportketen als fitness- en personaltrainer, ben co√∂rdinator groepslessen/stages, doe de¬†financi√ęle¬†ledenadminstratie van de vestiging waar ik werk, ben gewichtsconsulente en heb in de loop van de jaren mijn certificaten gehaald om specifieke doelgroepen te begeleiden (oncologie, reuma, zwangeren en obesitas). Vooral dat laatste is zo‚Äôn fijne uitdaging en zo dankbaar.

Mijn werk is dus nooit saai en all-round¬†ūüėä.

Als fitnessinstructeur is het natuurlijk een bijna logische stap om zelf ook fanatiek te sporten en bij mij is bodybuilding mijn verslaving.

Na heel veel jaren twijfelen en heel veel support van mensen om me heen die riepen dat ik het toch echt moet doen heb ik de stap genomen. Ik ga het podium op. Doodeng, maar met Johnny als coach, Esther als poseercoach en beiden als steun en toeverlaat van mij en de andere Stuhldreier-teammaatjes gaat dit lukken en word ik steeds zekerder van mezelf.

Ik ben nu bezig mijn fysiek zover te krijgen dat ik in de woman’s physique klasse het podium op kan.

Elke maand komen we bij elkaar voor een coachmoment met meting/evaluatie, trainen we samen, eten we samen (voor de liefhebbers) en praten we bij. Super gezellig en het leuke is dat iedereen zijn eigen doel heeft: gezondere leefstijl, afvallen, sterker worden, wedstrijden etc.

https://www.instagram.com/desireejansekes

https://instagram.com/teamstuhldreier