Loading...
Wat bieden wij 2019-06-25T18:07:43+00:00

Onze aanpak

Aangezien ons team al even meedraaien in de fitness en bodybuilding wereld hebben wij ondervonden dat er ontzettend veel vraag en aanbod is naar goede begeleiding. Veel mensen bieden deze begeleiding maar vaak horen wij terug dat de atleten zich maar een nummertje voelen.

Wij hebben gemerkt dat mensen het fijn en belangrijk vinden dat de begeleiding een groot persoonlijk aspect heeft. Bij ons ben je niet zomaar een nummertje. Wij vinden het belangrijk dat er een goede klik is tussen de atleet en ons (coaches). Vertrouwen en wederzijds respect staan voorop.

 Ieder mens is uniek met zijn of haar eigen persoonlijke doelen. Wij willen jou leren kennen. Wij zijn oprecht gedreven om je vooruit te helpen. Eerlijk en doortastend en ook met een gezonde dosis humor! Met praktische adviezen gaan we al direct aan de slag.

Onze service bestaat uit het begeleiden van mensen tijdens hun wedstrijdvoorbereiding of tijdens het werken aan hun persoonlijke doelstellingen.

Training

“Succes does not lie in the results but in efforts, being the best is not so important, doing the best is all that matters”

Voeding

“Ab’s are made in the kitchen, not in the gym”

Wedstrijdbegeleiding

“Living a fit life has been known to cause infinitely increasing happiness and good health”

Poseerlessen

“Respect the training. Honor the commitment. Cherish the results”

Word nu lid
Chat openen
Hoi,

Kunnen wij jou helpen met het behalen van jouw doelen?